Afspraak maken? Bel 0318 591 260

Schaaldelen

Bij schaaldelen van lariks en douglas hout is de vorm van de oorspronkelijke boom nog goed te zien aangezien de planken nog schors aan de randen hebben. Onze hoogwaardige schaaldelen zijn goed te gebruiken als potdekselplanken voor afscheidingwanden, bijvoorbeeld voor schuttingen, blokhutten, tuinhuisjes en dierenverblijven. Ook zeer geschikt voor  natuurlijke afscheidingen en landhekken.

Schaaldelen van lariks en douglas zijn bij ons op aanvraag te bestellen tot 9500 mm lengte. Breedte is mogelijk vanaf 150 tot 400 mm. Planken en schaaldelen worden bij ons opgelat, dus opgestapeld met latjes ertussen. Door oplatten krijgen schimmels geen kans en wordt een begin gemaakt met het droogproces.

Bestekhout: u kunt lariks en douglashout in alle gewenste maten bij ons bestellen (met inachtneming van de maximale afmetingen van het oorspronkelijke rondhout). Dankzij het zeer snelle en volautomatische proces van voorselectie en verzaging door de Roboquad is het voor onze bedrijfsvoering niet nodig om veel van onze naaldhoutproducten op voorraad te hebben. Door deze minimale voorraad kunt u ervan verzekerd zijn dat Houthandel en Houtzagerij Pluim altijd vers gezaagd hout levert van uitstekende kwaliteit.

Standaardmaten:

3000, 4000, 5000 mm lang, 20 mm dik, 150 mm tot 300 mm breed.

Interesse? Neem contact met ons op.