Afspraak maken? Bel 0318 591 260

Planken

Door de hoogwaardige kwaliteit van onze planken zijn de toepassingen nagenoeg eindeloos: tuinafscheidingen, schuttingen, schermen, bekleden van gevels rabatdelen, bouwen van schuren of loodsen, tuinhuisjes, blokhutten, dierenverblijven, hekwerken, beschoeiingen, damwanden, tuinmeubilair, etc.

Planken en schaaldelen worden bij ons opgelat, dus opgestapeld met latjes ertussen. Door oplatten krijgen schimmels geen kans en wordt een begin gemaakt met het droogproces.

Bestekhout: u kunt lariks en douglashout in alle gewenste maten bij ons bestellen (met inachtneming van de maximale afmetingen van het oorspronkelijke rondhout). Dankzij het zeer snelle en volautomatische proces van voorselectie en verzaging door de Roboquad is het voor onze bedrijfsvoering niet nodig om veel van onze naaldhoutproducten op voorraad te hebben. Door deze minimale voorraad kunt u ervan verzekerd zijn dat Houthandel en Houtzagerij Pluim altijd vers gezaagd hout levert van uitstekende kwaliteit.

Standaardmaten: (dikte x breedte)

De planken zijn fijnbezaagd en op aanvraag in allerlei diktes en breedtes te bestellen:

20 x 200 mm                      20 x 150 mm                      20 x 250 mm
25 x 200 mm                      25 x 150 mm                      25 x 250 mm
tot 3000, 4000, 5000, of 6000 mm lengte.

U kunt ook bij ons terecht voor geïmpregneerde planken waardoor ons, reeds van nature, watervaste naaldhout nog langer bestand is tegen verrotting.

Samenwerking met schaverijen voor een gunstige totaalprijs is mogelijk bij afname van grotere partijen. Neem hiervoor contact met ons op.